LANSARE DE CARTE – TIMOTEI URSU — „Kogaion, cercetări multidisciplinare” - | NapocaNews

LANSARE DE CARTE – TIMOTEI URSU — „Kogaion, cercetări multidisciplinare” -


Vineri, 17 decembrie 2010, ora 14, la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, sala IOAN MUŞLEA, Editura Dacia XXI lansează un volum nou intitulat „Kogaion, cercetări multidisciplinare” – în prezenţa autorului, prof. Timotei Ursu (Statele Unite ale Americii). Cartea „Kogaion, cercetări multidisciplinare” face parte din colecţia „PRODACICA” a Editurii Dacia XXI din Cluj-Napoca şi are o deosebită importanţă pentru cultura şi civilizaţia noastră. În cadrul acestei lansări vor lua cuvântul: prof. Timotei Ursu (autorul), Ion Vădan, Directorul General al Editurii Dacia XXI şi Prof. Univ. Dr. Mircea Popa.

Regizor de film şi televiziune, ziarist şi cercetător ştiinţific, Timotei Ursu cuprinde în noul său volum, „Kogaion, cercetări multidisciplinare” o serie de date şi ipoteze elaborate la structurile dacice din Munţii Orăştiei.

Ioana-Alexandra Florea
Redactor-Şef Editura Dacia XXI

Stiri Asemanatoare:Comentarii

2 Comments

  1. mariana vartosu says:

    Ma bucur pentru dvs., pentru Cluj si clujeni.Si noi, focsanenii ne putem mandri cu un eveniment istoric de mare importanta pentru microuniversul nostru mioritic, in binele macrouniversului national.Azi la Focsani s-a lansat o carte importanta pentru ISTORIE, o pagina scrisa de vranceni pentru marea istprie a neamului, cum a afirmat Varujan Vosganian.Cartea se numeste ,,130 de ani de istorie liberala in Vrancea,, si este semnata de trei autori vrinceni:Eduard Lambrino,Ionut Iliescu si Bogdan Constantin.Asa ca, inteleg bucuria dvs.Felicitari!

  2. mara paraschiv says:

    Mă bucur pentru un asemenea eveniment, nu ar fi rău să mai fie prezentată şi în alte centre universitare din ţară.

Leave a Comment