Decanul facultatii de teologie de la Cluj, membru al Clubului Rotary | NapocaNews

Decanul facultatii de teologie de la Cluj, membru al Clubului Rotary


Decanul facultatii de teologie de la Cluj, membru al Clubului Rotary

Pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă (foto), decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și preşedinte al Senatului Universităţii „Babeş-Bolyai” a intrat în masonerie, mai precis în Clubul Rotary Cluj-Napoca Cetățuie, fiind ales membru de onoare.

Considerăm că statutul de membru într-un club masonic este diametral opus cu funcția de decan al unei facultăți ortodoxe, știind faptul că masoneria a fost anatematizată de Sinodul BOR în anul 1937, hotărâre valabilă până la sfârșitul veacurilor. Acest profesor nu mai poate fi garantul propovăduirii Evangheliei lui Hristos în cadrul Facultății de Teologie din Cluj, cât timp face parte dintr-o organizație ale cărei principii sunt anti-Biserică, anti-Ortodoxie, dar sunt pro-ecumenism, pro-globalizare.
Facem un apel către Mitropolia Clujului să rezolve această situație din cadrul Facultății de Teologie din Cluj, făcând publică decizia luată. Clujeni ortodocși, vă rugăm, să reamintiți ierarhului locului această problemă, în caz că se trece cu vederea.
Pe lângă faptul că acest club bântuie prin unele mănăstiri, este știut că deține controlul unor orașe întregi din România și puteți verifica acest lucru observând la intrarea în anumite orașe sigla Rotary – roata dințată.

Sursa: Buciumul.ro

Stiri Asemanatoare:Comentarii

5 Comments

 1. haary plotter says:

  E clar, roata dinţată toacă tot aerul nostru pur indigen…

 2. Ovidiu says:

  Presedinte al senatului UBB, da, decan, nu. Nu ar strica sa corectati/reformulati. Se poate verifica aici: http://ot.ubbcluj.ro/conducere

 3. Mariana Cristescu says:

  „Evul Mediu intamplator” este titlul unei piese de Romulus Guga. Evul Mediu in care traim nu este deloc intamplator si probabil ca, pentru a face bani in liniste, unii au nevoie de felurite umbrele. Pana la urma, e treaba fiecaruia unde se baga, dar de popa mason – si la vedere – eu inca nu am auzit! O fi cultura mea deficitara… Promit ca ma voi documenta.

 4. mirela ecaterina says:

  DOAMNE AJUTA
  Sintem bombardati cu tot felul de grozavii nemaipomenite,din toate partile si in toate modurile,asa ca nu ma mai mira nimic,ma mihneste doar si ma trzeste la adevarul absolut,Rugaciune,smerenie si dragoste catre aproapele ,singura sansa la viata,si inca vesnica!

 5. TIBERIU says:

  FRATILOR;NU-I NORMAL CE SE INTIMPLA CU FOARTE MULTI DINTRE NOI SI MA INGRIJOREAZA CA PINA SI OAMENI PENTRU CARE MI-AS BAGA MINA-N FOC;TRAG LA RAU!
  HAI SA NE BAGAM MINTILE IN CAP SI SA NU NE MIHNIM CI CU MAI MULTA RIVNA SI PUTERE SA STRIGAM LA AJUTORUL SI MULA LUI DUMNEZEU;SI VOM SCAPA SI DIN ASTEA TOATE CITE NE APASA SI NE MURDARESC NADEJDEA SI SUFLETELE SI DRAGOSTEA!

Leave a Comment