Internationalul maghiar Balazs Dzsudzsak, obsedat de meciul cu Romania | NapocaNews

Internationalul maghiar Balazs Dzsudzsak, obsedat de meciul cu Romania


Internationalul maghiar Balazs Dzsudzsak, obsedat de meciul cu Romania

Fotbalistul Balazs Dzsudzsak, una dintre vedetele lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova, a pus gand rau echipei nationale a Romaniei, pentru confruntarea din 22 martie, din preliminariile Cupei Mondiale.

Internationalul maghiar nu concepe alt rezultat decat victoria in meciul contra reprezentativei tricolore si, conform declaratiilor lui Dan Petrescu, este obsedat de acest meci. Antrenorul roman al echipei Dinamo Moscova a spus ca Balazs Dzsudzsak i-ar fi marturisit ca s-a apucat de fotbal numai pentru a invinge Romania.

Balazs Dzsudzsak are 26 de ani si este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti din lotul echipei moscovite. A debutat in fotbal la Debreceni KVSC, dupa care a fost transferat la PSV Eindhoven. Pentru multipla campioana a Olandei, Dzsudzsak a evoluat in 114 meciuri si a marcat 44 de goluri.

In echipa nationala a Ungariei Balazs Dzsudzsak a debutat pe 2 iunie 2007, intr-un meci disputat in deplasare, impotriva Greciei. A acumulat in timp 49 de selectii si a marcat de 10 ori in tricoul reprezentativei maghiare.

Paul Panait

Stiri Asemanatoare:Comentarii

3 Comments

  1. Ursu says:

    ce stereotip patetic,sper sa crape pe teren,jegul

  2. Observati says:

    cum inca un neungur isi arata fanatismul. Ce mecanisme i-a mai facut atat de fanatici pe sarbul Petofi Sandor, pe generalul polonez Bem, pe slovacul L. Kossuth s.a. si chiar pe unii evrei ce au suferit sub hortisti si sunt azi f. antiromani? Am cunoscut tigani maghiarizati, la noi si la ei, f. antiromani, ceea ce nu s-ar spune de o paralela cu ai nostri…

  3. Romania mijlocie says:

    Fanatismul e dovada slabiciunii de caracter, obsesiile sunt dovezi ale neputintei. E de inteles ca ungurii au pierdut tot intotdeauna si vor pierde in continuare, insusi existenta lor insufla si simbolizeaza esecul, iar ei se incapataneaza sa mentina o mentalitate de pierzator, de om slab, de fariseu, de om mic, dusmanos, care ar sari la gatul oricui de ciuda ca e el vesnic nemultumit. Mult succes echipei Ungariei, cu o singura mentiune: orice joc are si reguli.

Leave a Comment