Fotbalistul Balazs Dzsudzsak, una dintre vedetele lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova, a pus gand rau echipei nationale a Romaniei, pentru confruntarea din 22 martie, din preliminariile Cupei Mondiale.

Internationalul maghiar nu concepe alt rezultat decat victoria in meciul contra reprezentativei tricolore si, conform declaratiilor lui Dan Petrescu, este obsedat de acest meci. Antrenorul roman al echipei Dinamo Moscova a spus ca Balazs Dzsudzsak i-ar fi marturisit ca s-a apucat de fotbal numai pentru a invinge Romania.

Balazs Dzsudzsak are 26 de ani si este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti din lotul echipei moscovite. A debutat in fotbal la Debreceni KVSC, dupa care a fost transferat la PSV Eindhoven. Pentru multipla campioana a Olandei, Dzsudzsak a evoluat in 114 meciuri si a marcat 44 de goluri.

In echipa nationala a Ungariei Balazs Dzsudzsak a debutat pe 2 iunie 2007, intr-un meci disputat in deplasare, impotriva Greciei. A acumulat in timp 49 de selectii si a marcat de 10 ori in tricoul reprezentativei maghiare.

Paul Panait