Numeroși clujeni s-au răcorit la ștrandurile din Satu-Mare în lipsa unui Aqua Park la Cluj-Napoca (Foto – Video) | NapocaNews

Numeroși clujeni s-au răcorit la ștrandurile din Satu-Mare în lipsa unui Aqua Park la Cluj-Napoca (Foto – Video)


Numeroși clujeni s-au răcorit la ștrandurile din Satu-Mare în lipsa unui Aqua Park la Cluj-Napoca (Foto – Video)

În acest weekend numeroși clujeni s-au răcorit la ștrandurile din zona Satu Mare din lipsa unui Aqua Park la Cluj-Napoca.

La Ștrandul Termal Nord-Vest și la Noroieni de lângă Satu Mare s-au construit cu fonduri europene piscine pentru toate vârstele. Mulți români nu mai merg la ștrandurile din Ungaria deoarece au la îndemână ștrandurile moderne de la Satu Mare și Carei. Curățenia și spațiul verde cu palmieri fac deosebite aceste ștranduri care atrag tot mai mulți clujeni, care așteaptă de ani buni construcția unui Aqua Park la poalele Feleacului.

NapocaNews

Stiri Asemanatoare:Comentarii

2 comentarii

  1. beneficiar says:

    Asta-i o tampenie!Este aqua park la Floresti!

  2. IANCU says:

    la Carei e afacerea primarului fara niciun fond european..acolo e sursa de venit electoral ..curat…de la amicu hagen..care a luat TOT strandu in concesiune de la primarie pe 500 de euro chirie pe AN.
    aducem formatii din ungaria interzise acolo si apoi subinchiriem la terti spatii comerciala in strand pe mii de euroi si dam cota parte la sefu tulipanilor ca sa dea si mai departe semnatura pt chirie de 500 de euro pe AN!
    asta afacere!

Comentati