Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (27 de ani) nu mai poate locui departe de Andreea Marin (38 de ani), pe care o divinizează, aşa că a decis să-şi mute reşedinţa în Bucureşti. Însă nu va sta la mâna iubitei în ceea ce priveşte banii, căci, pe lângă faptul că s-a implicat în proiectul româncei, “Şcoala mamelor”, Tuncay se va ocupa şi de lotulul feminin de gimnastică. În plus, va lucra în continuare pentru spitalul turcesc, care are un sediu şi în România.

Turcul Tuncay e atât de îndrăgostit de Andreea noastră încât și-a părăsit țara natală pentru a se muta în București, ca să fie alături de frumoasa lui iubită

Oficial, sunt împreună doar de şase luni, dar deja au planuri de viitor. Andreea Marin şi iubitul său turc, Tuncay Ozturk, nu mai vor să petreacă nici măcar un minut departe unul de celălalt, astfel că, după ce şi-a achiziţionat un apartament în zona Dorobanţi, medicul fizioterapeut urmează să se mute cu serviciul în România. Nu-şi va da demisia de la clinica din Turcia, al cărei angajat fruntaş este, ci va fi delegat din partea acesteia să-i trateze pe românii cu probleme la sucursala deschisă de curând în Bucureşti. Tuncay Ozturk, care este o mai veche cunoştinţă de-a sportivilor români, multiplii campioni Marian Drăgulescu şi Sandra Izbaşa fiind pacienţii lui, se va ocupa, se pare, în calitate de medic, şi de lotul feminin de gimnastică al României.
În plus, tânărul de care Andreea Marin s-a îndrăgostit lulea a devenit şi consilierul iubitei sale în proiectul acesteia “Şcoala mamelor”, unde deja le oferă sfaturi importante femeilor care au probleme medicale cu oasele.

A fost «peţită» de părinţii lui Tuncay

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin i-a avut ca oaspeţi în Bucureşti pe nimeni alţii decât părinţii iubitului său (foto), semn că relaţia ei cu Tuncay Ozturk este cât se poate de serioasă şi se îndreaptă cu paşi repezi spre căsătorie.

Sursa: Libertatea.ro