CFR Cluj a obtinut o victorie muncita in etapa a sasea din Liga 1, ardelenii impunandu-se cu emotii, scor 1-0, in fata celor de la Corona Brasov.

Intalnirea din Gruia a fost precedata de un mic potop, si la propriu si la figurat. Capitanul ardelenilor, Ricardo Cadu, nu a fost nici macar rezerva la aceasta partida iar ploaia a inundat pur si simplu stadionul „feroviarilor”.

Din fericire, aceasta s-a oprit pana la fluierul de start, astfel ca partida s-a putut disputa in conditii decente.

Rada a dat tonul ocaziilor gazdelor, cu un sut in forta, de la 30 de metri, insa portarul brasovenilor a respins bine in corner.

Batin a luat apoi o actiune pe cont propriu, a pasat in fata portii iar Ogbu a pus latul pentru 1-0.

Elevii lui Pustai au facut apoi un pas inapoi, permitandu-le oaspetilor sa iasa la joc si sa ameninte buturile aparate de Minca.

„Feroviarii” au avut mai multe sanse de desprindere, insa puteau fi pedepsiti pe final. Djokovic a comis un hent propriul careu, arbitrul a aratat punctul de la 11 metri, insa Neacsa a irosit ocazia egalarii sutand slab si permitandu-i lui Minca sa retina.

CFR castiga cu destule emotii in fata uneia dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 iar Cristi Pustai are cu siguranta multe griji in cele trei saptamani de pauza competitionala.

Echipele de start:

CFR Cluj: Minca – Velayos, Piccolo, Rada, Camora – Obiora, Voiculet – Deac, Rui Pedro, Batin – Ogbu
Rezerve: Began, Brandao, Sepsi, D.Djokovi, Muniru, Fl. Costea, Tade
Antrenor: Petre Grigoras

Corona Brasov: Marc – Martac, Florin Ilie, Damian, Dumitru Bogdan – V. Munteanu, Dalbea, Braganca, Olariu, Chirciu – Neacsa
Rezerve: Amadio, Burlacu, R. Stanescu, Stere, H. Popa, A. Vastag, Juao Marcos
Antrenor: Nae Manea

M.D.