CFR, în criză! Grigoraş se pune pe reparat în pauză după chinul cu Corona: „Nu ne permitem obiective mari, nu ne lasă jocul”

Instalat în urmă cu ceva mai mult de o săptămână pe banca echipei CFR Cluj, antrenorul Petre Grigoraş constată că are foarte multe lucruri de reparat din mers la noua lui echipă. Chinul din meciul cu Corona Braşov, scor 1-0, l-a determinat pe tehnician să anunţe că nu îşi poate propune deocamdată niciun obiectiv, din cauza jocului slab.

„Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, dar dacă am ajuns să ne bucurăm la un succes cu o echipă mai slab cotată, înseamnă că avem destul de multe probleme. Nu mă aşteptam să fie atât de greu. Sper să remediez aceste probleme în această pauză competiţională. Cred că este vorba şi de moral aici, de aceea am lucrat foarte mult la acest aspect, dar timpul a fost foarte scurt.

CFR nu poate să arate cum a arătat astăzi, trebuie să aibă o altă faţă, mai agresivă. Nu putem să ne stabilim obiective îndrăzneţe acum, deoarece nu ne permite situaţia. Întăriri? S-ar putea să mai aducem unul sau doi jucători. dacă nu, voi lucra cu oamenii pe care îi am la dispoziţie”, a spus Grigoraş la DigiSport.

NapocaNews