Chiricheş va avea un salariu anual de 1,2 milioane de euro. ProSport a aflat că suma pe care roş-albaştrii o vor încasa e de 8,5 milioane plătibili într-o singură tranşă

Jocurile aproape perfecte pe care Vlad Chiricheş le-a făcut sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf au adus clubului roş-albastru o sumă incredibilă pentru Liga I. ProSport a dezvăluit în exclusivitate noua ofertă pe care Tottenham a pregătit-o pentru tânărul fundaş. Iniaţial, londonezii au oferit 9,5 milioane de euro, sumă pe care urmau să o achite în două tranşe.

Becali a renunţat la un milion!

După o analiză mai atentă, Gigi Becali a decis să schimbe planul! ProSport a aflat care a fost doleanţa patronului stelist. În urmă cu trei zile, cele două conduceri au avut a avut un nou schimb de fax-uri referitoare la suma de transfer. În cele din urmă, Steaua s-a decis: „Gigi a vrut toţi banii într-o singură tranşă! A renunţat la un milion de euro! Astfel, nu vom mai primi 9,5 milioane de euro în două rate, vom primi 8,5 milioane, dar într-o singură rată“, au dezvăluit surse din conducerea stelistă.

„Am plâns atunci când transferul căzuse!“

Ieri, la plecarea spre Londra, Vlad Chiricheş a discutat despre pasul pe care îl va face în cariera profesională: „Sper să nu fie diferenţă foarte mare între nivelul din Premier League şi cel la care am jucat eu. Cea mai frumoasă amintire de la Steaua este câştigarea campionatului, lucru pe care mi-l doream de mic. Mi-este greu să aleg un moment preferat. Mi-a fost foarte greu după prima rundă de negocieri ratată, chiar mi-au dat lacrimile când am aflat. Două zile mi-a fost foarte greu“, a spus Vlad Chiricheş.

TOP 5 JUCĂTORI ROMÂNI VÂNDUŢI ÎN STRĂINĂTATE

Vlad Chiricheş (de la Steaua la Tottenham în 2013): 8,5 mil. euro

Cristi Săpunaru (de la Rapid la FC Porto, în 2008): 6 mil. euro

Bogdan Stancu (de la Steaua la Galatasaray, în 2011): 5,5 mil. euro

Ştefan Radu (de la Dinamo la Lazio, în 2008): 5,4 mil. euro

Mirel Rădoi (de la Steaua la Al-Hilal, în 2009): 5 mil. euro

Sursa: Pro Sport