Costica Stefanescu, fostul capitan al nationalei Romaniei si al Universitatii Craiova, s-a sinucis, desi nu toata lumea vrea sa accepte acest lucru. Fratele fostului mare fotbalist, Ion Stefanescu, a dezvaluit ca acesta a lasat un bilet de adio prin intermediul caruia isi cere scuze in fata celor dragi si le transmite ca ii iubeste.

„Ne-a scris tuturor ca ne iubeste si ne roaga sa-i iertam gestul. Spunea ca nu mai poate indura durerile care-l chinuiau. Ne asteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia sa ne fi gandit ca e ceva in neregula cu el, mai ales de cand ne-a spus ca si-ar dori sa fie eutanasiat. Era clar ca el nu mai poate lupta cu boala”, a marturisit Ion Stefanescu in Click.

Miercuri, primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, anunta ca nu exista niciun indiciu cu privire la suicidul lui Stefanescu, ea sustinand ca a fost vorba despre o moarte accidentala.

Foarte probabil, edilul si-a dorit ca Stefanescu sa fie inmormantat crestineste si astfel a aruncat pe piata media aceasta informatie.

Ipoteza noua in cazul mortii lui Costica Stefanescu: „Nu s-a sinucis!”

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu a murit, marti, la Spitalul Militar din Capitala. In varsta de 62 de ani, Stefanescu nu a mai putut suporta durerile cauzate de boala care il macina de cativa ani.

Decesul s-a produs marti si a fost semnalat cu un apel la 112. Costica Stefanescu a cazut de la balconul camerei in care era internat la Spitalul Militar.

Trupul fostului capitan al nationalei va ajunge joi in Craiova, urmand ca sambata sa fie inhumat intr-un cimitir din Banie.

Sursa: Ziare.com