În perioada 31 august – 1 septembrie 2013, echipa de fotbal american Cluj Crusaders, organizează prima sesiune de recrutări din acest an pentru anul competiţional 2013-2014 al Campionatului Naţional de Fotbal American.

Obiectivul acestui eveniment este implicarea Clubului în dezvoltarea sportului clujean prin participarea la activitatea sportivă.

Scopul evenimentului îl reprezintă promovarea fotbalului american prin selecţia tinerilor de peste 17 ani, doritori să practice acest sport.

Ţinuta sportivă este obligatorie deoarece noii jucători vor fi selectaţi după ce vor parcurge un circuit de probe fizice, care implică exerciţii de agilitate, viteză, îndemânare, forţă şi tehnică. Participanţii se vor acomoda şi cu echipamentul de protecţie specific acestui sport.

Concomitent, Asociaţia Arbitrilor de Fotbal American din Romania (AAFAR) va recruta persoane dispuse, indiferent de vârstă sau sex, să dobândească calificarea de arbitru de fotbal american.

Persoanele interesate sunt invitate în acest weekend, începand de la ora 10:00 pe terenul de fotbal de pe strada Alexandru Vaida Voievod, de lângă cartodromul din cartierul Gheorgheni.

Rafael Ruiz