Pacepa a înnebunit. La vârsta de 85 de ani, fostul general al serviciilor noastre de spionaj, Ion Mihai Pacepa, dă semne convingătoare de demenţă, publicând o carte de dezinformare, intitulată chiar aşa – “Disinformation” – în care, începând de la pagina 343, inventează, despre ziarul BURSA, tot soiul de fantezii.

Pacepa spune despre noi că l-am fi făcut KGB-ist şi că, anul trecut, am fi iniţiat o campanie de strângere de semnături, pentru declanşarea unei investigaţii asupra implicării sale în răpirea supersecretă, din 1970, a iugoslavului Vladimir Dapcevici, emigrat în Belgia.

 

Pacepa îşi amplifică delirul, spunând că l-am fi catalogat drept homosexual şi atinge apogeul, afirmând că BURSA este “un ziar violent antisemit”, care l-ar fi făcut “jidan”.

Domnule Pacepa, nu ştiu dacă ai fost KGB-ist, iar dacă da, atunci sper că-ţi vei fi plătit taxele pentru veniturile suplimentare.
Nu cred că mai ai vreo orientare sexuală, la vârsta ta, aşa că, dacă te-aş face homosexual, atunci te-aş lăuda.
În 1970, pictam o natură statică cu mere, aşa că n-am băgat de seamă dacă l-ai răpit sau nu pe Dapcevici, fie-i ţărâna uşoară!
N-am ştiut că eşti evreu, ca şi mine.

FLORIAN GOLDSTEIN
BURSA 28.08.2013

Sursa: Ziaristi Online