Le Fabuleux Magasin de Mireille are plăcerea să vă anunţe că: “TÂRGUŢU’ VINTAGE …iese in stradă !” Dupa succsesul fabulos al ediţiilor jazzistice şi colorate din acest an, la cererea insistentă a publicului, ne-am propus să ieşim în stradă, în aer liber, în buricul târgului. Şi cum soarele a promis ca o sa petreacă şi week-end-ul ăsta la Cluj vă poftim pe toţi la şpaţir şi la târguială vintage, vineri 30, sâmbătă 31 august şi duminică 1 septembre a.c., între orele 11:00 – 21:00, în Piaţa Muzeului din Cluj Napoca.

Rochiţe vaporoase, culori vii, umbrelute şi pălării scoase din dulapurile bunicilor, mănuşi glace şi voal georgette, bijuterii, eşarfe cu un aer de vacanţă retro, bijuterii, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină de către unele dintre cele mai hip & chic vintage hunter-iţe din Cluj si din ţară.

Aux couleurs de I’ete Indien, după cum zicea Joe Dassin, vă aşteptăm vineri, sâmbătă şi duminică, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la : TÂRGUŢU’ VINTAGE …iese in stradă!

NapocaNews