Mama Monicai Gabor, fosta sotie a lui Irinei Columbeanu, a murit, joi dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut in apropierea Pesterii Polovragi.

Veronica Bulai facea parte dintr-un grup de turisti si a coborat din autocar pentru a face cateva poze, insa in acel moment o stanca s-a desprins de pe munte si a lovit-o in cap, dupa cum a declarat primarul localitatii Polovragi, Stefan Fasuescu, la Romania TV.

„A cazut o stanca in Cheile Oltetului, la 50 de metri de pestera. Femeia venea cu un microbuz de la Bacau”, a declarat primarul. Totusi, acesta a declarat la B1 TV ca este indicator de oprire interzisa, chiar langa pestera.

Purtatorul de cuvant al ISU Gorj a declarat ca victima incidentului avea 54 de ani si ca a murit in urma unei fracturi deschise la craniu.

In afara de mama Monicai Gabor nicio alta persoana nu a mai fost ranita.

„La 13:10 am fost sesizati prin 112 de catre o femeie cu privire la faptul ca in timp ce se afla cu un grup organizat de 17 turisti din Bacau pe drumul forestier Valea Oltetului o bucata de stanca a lovit o femeie de 54 de ani la nivelul capului.

Alti turisti nu au avut nevoie de ingrijiri. A fost singura victima. Cu siguranta, ambulanta a ajuns repede la fata locului, dar nu s-a putut face nimic. A fost vorba despre o moarte violenta”, a declarat Romina Dochian, purtator de cuvant Politia Gorj.

Fostul ginere al femeii, Irinel Columbeanu, a fost anuntat de jurnalisti de ceea ce s-a intamplat.

„M-au anuntat cei din presa. Nimeni nu era sigur ca e adevarat. Eu sper inca sa nu fie adevarat. Nu am alte informatii. Pentru mine dansa, ca si pentru fiica mea, va ramane cu o semnificatie deosebita”, a declarat Irinel Columbeanu, la Romania TV.

Mama Monica Gabor facea parte dintr-un grup de 17 turisti din Bacau, care vizitau manastirile din nordul Olteniei, iar incidentul a avut loc in timp ce se indreptau catre Pestera Polovragi pe care intentionau sa o viziteze.