Prima declaraţie a lui Halep după succesul de la New Haven: „Bun, incredibil, frumos!” Kvitova nu s-a zgârcit nici ea cu laudele.

Simona Halep a reuşit sâmbătă o nouă performanţă extraordinară, după ce s-a impus în finala Turneului de la New Haven în faţa cehoaicei Petra Kvitova, numărul 9 mondial. Tenismena româncă a câştigat în două seturi, 6-2, 6-2 şi şi-a adjudecat astfel al patrulea titlu din carieră, dar primul din categoria Premier. Ea mai triumfat în 2013 la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch şi Budapesta.

Halep s-a declarat extrem de fericită de succesul de pe sol american, mai ales că de luni ea va intra între primele 20 de jucătoare ale lumii, după cele 470 de puncte WTA cucerite la New Haven.

Şi-a micşorat sânii în 2009

„Acesta era visul meu, iar acum a devenit realitate. Sunt foarte fericită de ceea ce am reuşit la New Haven. Am practicat un tenis atât de bun, atât de incredibil, atât de frumos! Trebuie să mă bucur de acest moment. Este incredibil pentru mine. Un sentiment foarte frumos…”, a spus Halep după meciul cu Kvitova.

Şi adversara româncei a avut numai cuvinte de laudă. „A jucat incredibil. În primul rând, cred că a fost foarte bine pregătită pentru acest meci. Ştie cu siguranţă ce are de făcut pe teren. Începutul a fost destul de înşelător pentru mine, deoarece am avut şansa să o domin, dar nu am făcut-o. Poate altfel ar fi fost meciul, dar nu s-a întâmplat aşa. Simona a profitat de toate şansele şi a făcut-o foarte bine. Cred că este o jucătoare foarte puternică. Se mişcă bine în teren şi are o lovitură puternică. Vedem cu toţii cum joacă, mai ales în perioada asta, când adună titluri. Nu pot să spun cât de periculoasă este, dar este”, a spus Kvitova.

117.000 de dolari este jackpotul luat de Halep la New Haven.

Sursa: Pro Sport