Andrei Murar, fostul subaltern al lui Vladimir Tismăneanu la IICCMER, i-a adresat o invitație lui Ion Mihai Pacepa să vină în România ca să țină conferințe în fața tinerilor. Dinu Zamfirescu, președintele actual al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), nu știa nimic de invitația mentionată și se dezice de un asemenea demers, potrivit unor surse. Mai mult, Zamfirescu a afirmat că va „publica în curând documente din arhivele CNSAS ce-l dovedesc pe Pacepa posibil criminal împotriva umanității.”

Conform lui Victor Roncea, trădătorul I.M. Pacepa a făcut poliţie politică, conform actelor CNSAS: Protagonisti: una bucata agent KGB la pensie (?) – Ion Mihai Pacepa; una bucata “militian spiritual” al scolii de cadre Marius Oprea & Volodea Tismaneanu de la cooperativa GDS – Andrei Muraru (condamnat de Instanta pentru minciuna cu scop de dezinformare si manipulare a opiniei publice in cazul secretarului Colegiului CNSAS, Corneliu Turianu) si doua institutii de stat insarcinate cu comunismul si “post-comunismul” – CNSAS si IICCMER. Cea din urma, o institutie fara cap dar cu multe cozi, dupa asemanarea oamenilor care cred ca ei conduc Romania. Dovada: invitatia organului guvernamental IICCMER (mai jos) se constituie intr-o veritabila proba de apologie a infractiunii. In timp ce organismul abilitat – CNSAS – il declara pe tortionarul Pacepa “agent al politiei politice comuniste”, o struto-camila inventata de Guvernul Tariceanu pentru consilierul fara ORNISS si traficantul de oseminte Marius Oprea, umflata la rang de girafo-râmă de Guvernul Boc pentru ideologul PCR-PDL Vladimir Tismaneanu si mentinuta de Guvernul Ponta din motive de santaj – IICCMER – il invita pe dezinformatorul KGB in sejur in Romania, pentru “prelegeri” despre “anticomunism”. Caldura mare…

Mai pe intelesul Legii: Art. 361 – Instigarea publică şi apologia infracţiunilor.

În România foştii securişti criminali şi trădători sunt invitaţi la loc de cinste în conferinţe plătite de statul român pe care l-au trădat. Culmea absurdului.

NapocaNews