Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, era calm după remiza cu Legia Varşovia (1-1). Tehnicianul şi-a exprimat încrederea că elevii lui vor reuşi să se califice în Polonia.

„Ne-am creat foarte multe ocazii. Am spus înainte de meci că vom întâlni o echipă foarte bună. Din păcate am avut trei şanse imense, unul contra unul şi nu am reuşit să marcăm.

Nu e o dramă. Trebuie să fim concentraţi şi să ne facem jocul pe teren, indiferent de ce se va întâmpla în tribune. E bine că s-a întâmplat aşa. Jucătorii trebuie să fie conştienţi de ce îi aşteaptă acolo. Nu am avut aceeaşi atitudine ca în meciul cu CFR, nu am mai profitat de ocazii.

Am avut probleme pentru că l-am pierdut pe Pintilii, el s-a accidentat şi nu a mai putut juca în partea a doua. De aici a venit şi golul marcat de ei. Prepe (n.r. Prepeliţă) a pierdut mingea la centrul terenului şi am luat gol. Poate Latovlevici ar fi trebuit să fie mai atent, să aibă răbdare să vadă ce va face Prepe cu mingea acolo. Nu vreau acum să găsesc vinovaţii.

Trebuie să mergem acolo să facem măcar un 0-0, mă scuzaţi, un 2-2.

Trebuie să fim productivi, să fim mult mai atenţi, iar atunci când pierdem mingea să ajungem mai rapid lângă cel care are balonul.

Am spus de la început că această calificare se va juca la Varşovia şi aşa este”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

„Nu vreau să mă înţelegeţi greşit, nu dau vina pe Prepeliţă, dar am primit golul din cauza unei mari greşeli pe care el a făcut-o la mijlocul terenului”, a adăugat Reghecampf.

Sursa: Pro Sport