Echipa de rugby Universitatea Cluj a câştigat eternul derby cu Dinamo, din SuperLiga Naţionala, scor 27-10 şi arată ca o echipă care face paşi importanţi să revină acolo unde îi este locul, în primele trei echipe din România.

Meciul nu a fost lipsit de incidente, dinamoviştii sărind la bătaie spre finalul jocului, dar replica universitarilor a fost pe teren şi la sfârşit pe tabela de marcaj.

Motivaţi, inteligenţi şi mult mai puternici alb-negrii şi-au dominat adversarul şi nu au lăsat niciun moment senzaţia că ar putea pierde confruntarea cu Dinamo.

Roşu şi Paraschiv au marcat două eseuri încă din prima repriză, iar sentinţa a fost semnată de Cozma care a scăpat singur spre buturi şi a culcat balonul după o cursă senzaţională.

Ionuţ Mazăre şi Vasile Paraschiv nu au ratat nicio transformare şi au adus Clujului o victorie uriaşă în faţa unui adversar de tradiţie. U Cluj – Dinamo 27-10 şi studenţii aşteaptă cu optimism finalul sezonului pentru a aborda Cupa României, unde în sezonul precedent au ajuns până în semifinale.

Paul Panait