SuperLiga Naţională de rugby programează în această seară, de la ora 18, meciul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti. Partida se va juca pe Cluj Arena şi contează pentru etapa a patra din faza play-out a campionatului.

Universitarii Clujeni sunt lideri în play-out după ce au învins în primele etape pe Dinamo, la Bucureşti şi pe CSM, la Cluj-Napoca. Înainte de începerea partidei, se va acorda o distincție fiului fostului mare jucător Alexandru Paloșanu cu ocazia desfășurării celei de-a V-a ediții a memorialului care îi poartă numele.

Memorialului „Alexandru Paloșanu” va avea loc duminică 25 august începând cu ora 10.00, în parcul sportiv Iuliu Hațieganu și programează jocuri de copii categoriile U12, U14 și U16, rugby feminin și un meci de old boys.

În play-off CSM Ştiinţa Baia Mare joacă mâine, în deplasare, cu Steaua Bucureşti, un meci la capătul căruia am putea afla configuraţia semifinalelor SuperLigii. Pentru a fi siguri de locul 2, maramureşenii trebuie să învingă în Ghencea.

Paul Panait