1. Dacă în România există o lege care interzice vânzarea de băuturi alcoolice în zona unde se desfăşoară competiţii sportive şi accesul pe arenele de sport a suporterilor în stare de ebrietate, de ce suporterii maghiari au fost îndemnați să se apuce de băut în centru vechi al capitalei, începând cu orele dimineții?

2. Nu te poți aștepta să nu fi agresat de suporteri, mai ales când lucrezi pentru Realitatea TV. Acest post de televiziune este cunoscută în întreaga lume pentru lipsa de profesionalism.

3. Când de la intrarea în țară s-a anunțat că garnitura de tren cu suporterii unguri arată ca un vagon al groazei. Când în fiecare gară oamenii de pe peroane sunt agresați. De ce au fost lăsați să continue călătoria până la București? Ne așteptam să devină dintr-o dată civilizați la intrarea în Gara de Nord? Că doar nu venea trenul de la Galați, plin cu unguri…

4. Dacă majoritatea ungurilor sunt șovini, ne așteptam ca suporterii unguri să fie concilianți și iubitori de români?

5. Dacă meciul de la Budapesta a fost fără spectatori, cum ați putut crede că atmosfera la meciul din București va avea parte de o atmosferă calmă?