Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ClujNapoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. Universitatea Cluj” şi „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” care se va desfăşura duminică, 15 septembrie a.c., începând cu ora 21.30, pe Stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca.

Acestora li se vor alătura 220 de agenţi ai PP Protect.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

Un număr de 15 suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj” şi 5 suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca”au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.