Bătăi de cap pentru Terim înaintea meciului decisiv cu România! Trei oameni de bază au probleme medicale. România va juca marţi, de la ora 21.00, cu Turcia, într-un meci capital pentru prezenţa selecţionatei conduse de Victor Piţurcă la Campionatul Mondial din 2014.

România a urcat pe locul 2 după victoria categorică din meciul cu Ungaria, scor 3-0, şi porneşte ca favorită în meciul cu Turcia.

Aflată acum pe locul 4 în Grupa D, naţionala lui Fatih Terim se confruntă cu câteva probleme înaintea meciului de pe Naţional Arena. Trei dintre oamenii de bază ai echipei – Burk Ilmaz, Umut Bulut si Nuri Sahin, se confruntă cu probleme medicale. Jucătorul Borussiei Dortmund are cele mai mici şanse să joace cu România.

Delegaţia turcă va ateriza pe aeroportul Henri Coandă tot luni, la ora 13.10. Selecţionerul Fatih Terim şi un jucător, nedesemnat în acest moment, vor participa la conferinţa de presă oficială, programată la Arena Naţională, la ora 18.30. Antrenamentul oficial va începe la ora 19.00, primele 15 minute fiind deschise presei.

Sursa: Pro Sport