Ioan BÎLDEA (foto), vicepreședinte PNL Cluj-Napoca, îi scrie primarului Emil Boc în legătură cu organizarea Zilei Pensionarului din data de 1 octombrie:

Domnule primar Emil Boc, PNL Cluj-Napoca vă solicită să faceţi publice criteriile după care vor fi invitaţi pensionarii la petrecerea dată pe banii clujenilor de ziua vârstnicilor.

În bunul stil al transparenţei totale pe care Primăria a anunţat-o acum câteva luni, sperăm că nu o să vă ascundeţi după vreo declaraţie politică sau să vă eschivaţi de la un răspuns cinstit, motivând că Direcţia de Asistentă Socială și Medicală se ocupă.

Dorim să ştim acest lucru întrucât, anul trecut doar o mică parte din pensionarii invitaţi au fost selectaţi pe bază veniturilor. Restul participanţilor au fost membri de partid şi simpatizanţi PDL selectaţi de către domnul consilier PDL Constantin Tomos şi domnul Rarău, ambii cunoscuţi activişti ai PDL Cluj. Asta în timp ce alte mii de pensionari care ar fi trebuit să fie în sală, au privit la televizor cheful ce trebuia să le fie destinat lor.

Cum suntem convinşi că în Cluj-Napoca sunt mult mai mult de 1.700 de pensionari care o duc greu de tot, cu venituri modeste, insistăm să precizaţi care este venitul minim după care vă veţi ghida în acordarea invitaţiilor la această petrecere. Sau, în cazul în care nu contează veniturile ci doar apartenența la o anumită organizaţie, să ne specificaţi care este aceea, în afară de apartenenţa la PDL Cluj, criteriu după care v-aţi ghidat anul trecut.”

NapocaNews