Trei tineri au fost arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau motorină din TIR-uri oprite într-o parcare pe marginea DN 1 (E 60), în judeţul Cluj, poliţiştii susţinând că aceştia sunt suspectaţi pentru alte şapte furturi similare.

Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii din Huedin au dispus începerea urmăririi penale faţă de trei tineri suspectaţi de furt calificat.

Astfel, în 30 august, un tânăr de 25 de ani din comuna clujeană Cuzdrioara şi alţi doi, în vârstă de 25 şi 28 de ani, din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost observaţi de poliţişti când furau 120 de litri de motorină din rezervorul unui TIR, care staţiona într-o parcare de pe DN 1 (E 60).

Potrivit sursei citate, cei trei suspecţi au plecat cu două autoturisme, oamenii legii plecând cu o maşină în urmărirea lor. Unul dintre autoturisme a fost găsit abandonat în oraşul Huedin, iar celălalt a fost oprit în trafic în comuna Căpuşu Mare.

Cei trei tineri din maşină au fost duşi la sediul Poliţiei Huedin, pentru cercetări, iar poliţiştii au stabilit, în urma extinderii anchetei, că ei sunt suspectaţi că au mai comis şapte astfel de fapte.

Ulterior, suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Huedin, instanţa emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sursa: REALITATEA.NET