Conducerea centrala a PNL a decis, vineri, ca organizatia judeteana Cluj sa aiba o noua conducere, in frunte cu Horea Uioreanu, presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Horea Uioreanu a declarat ca noua conducere are mandat pana dupa alegerile parlamentare. „Biroul Politic National a hotarat formarea unui birou interimar la Cluj – mi s-a dat mie mandatul – in care am cooptat toti presedintii organizatiilor de la orase si municipii, la care se adauga primarii, pentru ca ei sunt cei care au avut realizari electorale si stiu cel mai bine ce inseamna viitoarele campanii electorale. L-am cuprins in echipa si pe fostul meu contracandidat, Mihai Szeplekan”, a mentionat Horea Uioreanu.

Programate pentru 14 septembrie, alegerile din filiala clujeana a PNL au fost amanate de conducerea centrala a formatiunii politice. Pentru functia de presedinte al PNL Cluj isi anuntasera candidatura Horea Uioreanu si Mihai Szeplekan.

Pe 11 septembrie, presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a declarat, ca motivul amanarii il reprezinta o serie de nereguli in procesul pregatirii alegerilor, adaugand ca se asteapta la o serie de demisii.