Cei aproape 3.000 de suporteri maghiari care au sosit in Romania la finalul saptamanii trecute au devastat tot ce au intalnit in cale, fie ca a fost vorba despre compartimentele unui tren sau de terasele din centrul Capitalei.

In spatele comportamentului huliganic s-ar afla reprezentantii partidului UDMR, conform spuselor presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Acesta sustine ca UDMR si-a infiltrat oamenii printre suporterii maghiari pentru a provoca incidente care sa pateze imaginea Romaniei.

„Sa nu credeti ca ei n-au nicio implicare in toata treaba asta. Au fost cativa provocatori de la UDMR infiltrati in treaba asta. Le-as recomanda celor de la UDMR sa lase fotbalul in pace”, a spus Dragomir la Digi Sport.

Totodata, Dragomir a evidentiat in mod negativ comportamentul suporterilor maghiari, precizand ca FRF nu ar trebui pedepsita pentru incidentele de pe stadion.

„Nu se poate sa faci asa ceva intr-o tara straina. Daca faceam noi, eram cu totii arestati! Tot noi sa riscam?! Mai mult de o amenda nu putem lua. Cei de la FRF trebuie felicitati!”, a comentat Dragomir.

Suporterii maghiari au provocat incidente atat in trenul care i-a adus in Romania cat si pe terasele din Centrul Vechi.

Pagubele estimate se ridica la aproximativ 60 de mii de euro.

C.S.