Consiliul Judeţean Cluj a invitat cu surle şi trâmbiţe presa şi clujenii, sâmbătă, 21 septembrie 2013, cu începere de la ora 21.00, pe scena Transilvania Fest din Piaţa Unirii, la ceremonia publică de acordare a Titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare”, marii personalităţi clujene, maestrul Dumitru Fărcaş.

Din păcate, din motive de boală marele artist Dumitru Fărcaş (foto) nu a mai ajuns la ceremonia lui Horia Uioreanu. Gurile rele din oraş spun că artistul nu a dorit să dea ochii cu preşedintele CJ Cluj. Adevărul o fi undeva pe la mijloc.

Reamintim în acest context faptul că forul deliberativ al judeţului Cluj a aprobat în cadrul şedinţei din data de 27 mai 2013 acordarea Titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare” ilustrului taragotist Dumitru Fărcaş, pentru excepţionala şi îndelungata sa carieră artistică, întreaga activitate a domniei sale făcând cinste şi contribuind esenţial la promovarea judeţului Cluj pe plan naţional şi internaţional.

NapocaNews