Emisiune întreruptă de un necunoscut care a vrut să vorbească despre situația din Siria. Un necunoscut a încercat să ia cuvântul, în direct, în platoul emisiunii sportive Stade 2, la postul France2. Omul a întrerupt emisiunea pentru câteva momente pentru că voia să alerteze oprinia publică cu privire la situația dramatică din Siria, transmite Realitatea.net.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care prezentatorul emisiunii, Laurent Luyat, dezbătea cu fotbalistul Emmanuel Petit necesitatea ca sportivii să militeze public pentru drepturile homosexualilor în Rusia, la Jocurile Olimpice care vor avea loc în 2014 la Sotchi, scrie paginademedia.ro.

Un om cu o pălărie a dat buzna în platou și s-a așezat lângă prezentator. Calm și determinat, cu o foaia în mână care reprezenta steagul armatei libere siriene, el a încercat să alerteze opinia publică cu privire la situația actuală din Siria. “ La o distanță de trei ore cu avionul de Paris se întâmplă un masacru, un genocid”, a avut necunoscutul timp să spună în direct.

“Ce se întâmplă”, a întrebat Laurent Luyat. “Nu te auzim, domnule”, a încercat prezentatorul să-l descurajeze pe necunoscut. Apoi i-a spus “Nu puteți să puneți stăpânire pe emisie chiar dacă aveți motive întemeiate”.

Sursa: Cotidianul