LIDL va inaugura mâine magazinul nou construit pe str Aurel Vlaicu, nr 182, vizavi de Baumax. Noua unitate are o suprafaţă de vânzare de 1200 metri pătraţi şi a creat 25 de locuri de muncă.

Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în zonă, clujenii manifestând un interes deosebit pentru mărcile proprii LIDL, care înseamnă 80% din produsele comercializate, calitatea lor fiind atât de ridicată, încât permite inclusiv efectuarea de exporturi în afara României a celor fabricate aici. Lanţul LIDL de la Cluj lucrează în colaborare cu 37 de furnizori români.

Interiorul unităţii a fost repartizat pe 5 culoare, care au la capăt 7 case de marcat.

La inaugurarea magazinului din zona IRA, pe clienţi îi aşteaptă o săptămână întreagă de reduceri (50% la produsele non-alimentare, 25% la legume şi fructe) şi promoţii speciale.

În acest context, LIDL continuă concursul „3 minute de cumpărături gratuite”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minimum 100 Lei au posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături gratuite”. Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

În semn de susţinere faţă de noua investiţie făcută de LIDL, la evenimentul de prezentare a magazinului au participat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru, consilierul local Ovidiu Florian şi consilierul preşedintelui CJ Cluj, Daniel Mihiş.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

NapocaNews