Miliardarul George Soros se căsătoreşte sâmbătă pentru a treia oară, cu Tamiko Bolton, consultant în educaţie şi sănătate.

Omul de afaceri în vârstă de 83 de ani şi logodnica sa îşi vor rosti jurămintele în cadrul unei ceremonii desfăşurate la reşedinţa acestuia din New York.

Festivitatea a început însă încă de vineri seara, cu cină, urmată de o recepţie la Muzeul de Artă, unde în curând va avea loc vernisajul expoziţiei „ Magritte: The Mystery of the Ordinary, 1926-1938”, relatează Reuters.

La petrecerea de nuntă sunt aşteptaţi să participe aproximativ 500 de invitaţi, printre care Jim Yong Kim – preşedintele Băncii Mondiale, Hendrik Toomas Ilves – preşedintele Estoniei, Ellen Johnson Sirleaf – preşedintele Liberiei şi Edi Rama –premierul Albaniei.

Soros şi viitoarea sa soţie, mai tânără cu 40 de ani, s-au cunoscut în 2008, iar în 2012 şi-au anunţat logodna.

Niciunul dintre cei doi nu se află la primul mariaj. Tamiko Bolton a mai fost căsătorită o dată, pe când Soros va deveni soţ pentru a treia oară. De altfel, miliardarul are cinci copii din căsniciile precedente.

Pe de altă parte, despărţirea de ultima sa iubită, actriţa Adriana Ferreyr, a provocat un imens scandal, după ce aceasta l-a acuzat de vătămare corporală şi a solicitat despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Sursa: Gandul