Instanța a decis: JOS cârpa secuiască de pe instituțiile statului român. Decizie DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ | NapocaNews

Instanța a decis: JOS cârpa secuiască de pe instituțiile statului român. Decizie DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ


Instanța a decis: JOS cârpa secuiască de pe instituțiile statului român. Decizie DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ

Curtea de Apel Brașov a respins miercuri, 18 septembrie a.c., recursul declarat de primarul comunei Ozun, Ráduly István (PCM), împotriva sentinței Tribunalului Covasna din luna noiembrie 2012 prin care a acesta a fost obligat de instanță să dea jos așa-zisul steag secuiesc arborat pe clădirea Primăriei Ozun. Decizia Curții de Apel Brașov este irevocabilă și nu mai poate fi atacată.

Acțiunea împotriva primarului din Ozun a fost inițiată de către fostul prefect al județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, la sesizarea subsemnatului. În luna noiembrie 2012 Tribunalul Covasna a decis să oblige primarul să îndepărteze așa-zisul steag secuiesc de pe sediul primăriei. Primarul a făcut recurs dar a pierdut definitiv și irevocabil.

Dan Tănasă

Stiri Asemanatoare:Comentarii

5 comentarii

 1. i.d says:

  unguri sunt putini,dar in transilvania cei mai slabi de ingeri,fripturisti-in general romani ,se vede si acum dupa numele romanesti ungurizate-olah,raduly,banfy etc. s-au lasat ungurizati si apoi au participat la genocidul impotriva secuilor.au distrus o civilizatie -au distrus un lucru lasat de dumnezeu,numai pentru satisfactia de a crede ceea ce nu exista ca ei ,ungurii sunt cu drept de a reprezenta ceva la care n-au nici un drept-numai dreptul de a fi blestemati ca au distrus o populatie,cred la fel de veche cu hititi

 2. i.d says:

  a scris Pavel Corut,daca nu un LUMINAT atuncii un foarte bine informat despre disparitia secuilor-CRUCEA SECUILOR.

 3. i.d says:

  PACAT DE CEI 500 DE SECUI CA SE LASA BAGATI IN HALBE DE NEAVENITII UNGURIZATI CARE ZIC CA II REPREZINTA-DACA S-AR DEZICE DE AGENTII BUDAPESTEI SI SI-AR LUA DESTINUL IN MANA AR REALIZA MAI MULT TINAND CONT DE TOLERANTA SI SIMPATIA MAJORITATII ROMANESTI-CEI CE REPREZENTANTI IN SUFLET PE SECUII DEZICETI-VA DE AGENTII BUDAPESTEI SI DE URMASII GROFI;LOR CARE L-AU FRIPT PE DOJA.

 4. George Napoca says:

  bine a spsu jegu ala de vadim ca hungarita e o boala grea. odata si odata, tot vor fi zdrobiti acesti khazari papistasi!

 5. Jos cu carpa secuiasca.

Comentati