Sir David Frost a murit, sambata, la varsta de 74 de ani, in urma unui infarct, a anuntat familia cunoscutului jurnalist britanic.

„Sir David Frost a murit de atac de cord noaptea trecuta (sambata – n. red.), la bordul navei Regina Elisabeta, unde tinea un discurs. Familia lui este devastata si doreste sa i se respecte viata privata in aceasta perioada dificila.

O inmormantare in cadrul familiei va avea loc in viitorul apropiat, iar detaliile vor fi anuntate in curand”, se arata in mesajul familiei, potrivit Sky News.

Premierul britanic David Cameron a trimis condoleante familiei prin intermediul contului sau de Twitter. „Inima mea este alaturi de familia lui David Frost. El a fost, chiar si pentru mine, atat un prieten, cat si un intervievator de temut”, a scris Cameron intr-o postare.

David Frost a fost unul dintre cei mai buni oameni de media si a reusit sa imbine comedia cu importante interviuri politice. Cel mai cunoscut dintre acestea a fost interviul cu Richard Nixon, care a reprezentat inspiratia pentru un film nominalizat la Oscar.