Nigel Farage, liderul partidului britanic UKIP, le-a spus colegilor sai, in cadrul conferintei anuale de la Londra, ca romanii si bulgarii care vor sa vina in Marea Britanie sunt „bande criminale”.

Referindu-se la ridicarea restrictiilor de migrare in cazul cetatenilor din Romania si Bulgaria, incepand cu 1 ianuarie 2014, Farage a spus ca, din cauza controalelor slabe ale politistilor, Londra „se confrunta deja cu un val de infractiuni comise de romani”, in special in sectorul furturilor din bancomate, transmite Standart.

Liderul britanicilor de la UKIP: Romanii si bulgarii traiesc ca animalele, vor sa vina intr-o tara civilizata

Potrivit acestuia, toti imigrantii care comit astfel de infractiuni ar trebui sa fie deportati. De asemenea, Farange i-a dat un ultimatum Guvernului condus de premierul britanic David Cameron sa opreasca imigrantii din Romania si Bulgaria pana la sfarsitul acestui an.

In caz contrar, el a avertizat ca votantii ii vor pedepsi pe actualii lideri in alegerile europene de anul viitor. UKIP vrea sa organizeze, odata cu euroalegerile din 2014, un referendum referitor la mentinerea sau nu a statutului de tara UE al Marii Britanii.

NapocaNews