Cu ocazia începerii noului an școlar, Organizația de Tineret Forța Civică Cluj a donat rechizite școlare pentru cei 8 micuți ai Casei de tip familial rezidențial „Lukas” din Turda.

Rechizitele au fost donate de clujeni inimoși în cadrul campaniei „Educația este un drept! Să nu începem școala cu stângul”, începută luni, 16 septembrie a.c și continuată pe întreg parcursul săptămânii trecute, în fața Librăriei Diverta, din Piața Unirii.

„Dorim să ne implicam în proiecte care sprijină copiii și mai ales în proiecte legate de dezvoltarea lor în instituțiile educaționale. Ne-am dorit să demarăm campania „Educația este un drept! Să nu începem școala cu stângul”, dat fiind și politica noastră de asumare a responsabilității sociale, dar și contextul actual, când educația poate fi considerată un lux. În acest sens, am vrut să-i sprijinim pe copiii casei de tip familial Lukas și să le oferim posibilitatea de a merge la școală complet echipați, cu toate rechizitele necesare pentru un nou an de studiu. Noi credem că investind în tânăra generație, comunitatea din care facem parte va reuși să se dezvolte armonios și să prospere” a declarat Dora Ilișiu, Președinta Organizației de Tineret a Forța Civică Cluj.

S-au donat peste 500 de caiete, 300 de creioane, seturi de acuarele, blocuri de desen, seturi de pensule, ascuțitori, stilouri, seturi de creioane colorate și carioca, radiere, plastilină, rezerve de stilou, seturi echere, bețisoare pentru socotit, topuri de hârtie, rucsaci.

NapocaNews