Pact istoric între fanii rivalelor din Liga 1. Ultraşii, de aceeaşi parte a baricadei pentru partida cu Ungaria: „Patriotismul, mai presus de orgolii” Partida cu Ungaria se anunţă a se transforma într-un spectacol total, cel puţin în tribune, acolo unde ultraşii cluburilor importante din Liga 1 şi-au dat mâna pentru un unic scop: susţinerea naţionalei.

Recordul de 53.329 de spectatori (care au luat loc în tribunele Naţional Arena cu Olanda) are şanse mici să fie bătut, din cauza zonelor tampon dintre grupările de fani români şi maghiari, însă atmosfera va fi extrem de încinsă. Dacă în trecut, la multe partide ale tricolorilor, facţiunile galeriilor din Bucureşti ţineau să îşi plătească poliţe, de această dată aripile dure din peluzele Stelei, ale lui Dinamo, Craiovei sau Rapidului promit să uite de rivalitate şi să formeze o galerie unică, care să îi poarte pe Maxim&Co spre victorie.

În acest sens, fanii au creat un material video menit să promoveze partida de vineri, contra Ungariei. „E momentul în care unitatea trebuie să prevaleze în faţa rivalităţilor de week-end, iar patriotismul trebuie să fie mai presus de orgoliile noastre”, se arată în materialul video care sună mobilizarea generală.

NapocaNews