Handbalistul Ramon Șomlea a fost transferat în această vară de la Universitatea Cluj la campionana României, HCM Constanța, pentru 12.500 de eruo însă, este foarte aproape să se întoarcă la echipa la care s-a consacrat.

Managerul echipei clujene, Călin Hosu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că între conducerile celor două echipe există o înțelegere conform căreia handbalistul va fi împrumutat la Universitatea, în cazul în care nu va confirma la echipa dobrogeană.

Hosu a mai spus că Ramon Șomlea a fost ”obligat” de Federația Română de Handbal să meargă la Constanța. ”La presiunea Federaţiei a trebuit să-l cedăm. Şi el a vrut să plece, ţinând cont că la Cluj a fost neplătit de mai mult timp.12.500 de euro am luat de pe urma transferului său, o sumă destul de bună pentru un jucător de vârsta lui. Dacă HCM decide să-l împrumute undeva, ni-l dă nouă, conform înţelegerii verbale dintre noi”, a spus Hosu.

”U” Cluj a debutat perfect în Divizia A. ”Studenţii” au învins pe CSS Sighişoara, scor 57-31. Mâine, universitarii primesc vizita celor de la Naţional Sighişoara, partidă care va avea loc la Sala Sporturilro „Horia Demian”, de la ora 13.00.

Paul Panait