„Ştim foarte bine ce ne aşteaptă mîine seară. Va fi un meci dificil, un meci pe care ne dorim să-l cîştigăm. Cred că avem, în momentul de faţă, o echipă puternică, una care poate cîştiga mîine împotriva lui Schalke. Dacă Schalke ne va trata de sus, aşa cum spune Marica, atunci nemţii vor avea de suferit. Pe noi ne interesează să cîştigăm. Întîlnim o echipă mai puternică decît Stuttgart, echipa în faţa căreia am debutat sezonul trecut în Europa League.

Fiecare punct e important pentru noi şi un egal ar fi foarte bun pentru noi. Ştim ce potenţial are Schalke, dar pe noi ne interesează ce facem noi pe teren. Vă spun răspicat: Am venit să cîştigăm! Vrem să ne calificăm în primăvara Ligii Campionilor. Sînt 100% că putem bate mîine. Aşa cum am spus-o cu Chelsea sau cu Ajax, aşa o spun şi acum. Nu văd de ce nu am putea învinge”, a spus Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de la Gelsenkirchen.

…despre Klaas-Jan Huntelaar: „E un jucător de mare valoare, sînt sigur că va fi cel puţin pe bancă şi că va juca. Cel mai important lucru e însă echipa, nu dacă va juca el sau nu”

…despre atmosfera de pe arena lui Schalke: „Sîntem obişnuiţi, nouă ne face mare plăcere să jucăm pe un astfel de stadion. Sperăm să vină cît mai mulţi suporteri”

Sursa: GSP