CFR Cluj are un start foarte modest de campionat, iar relatiile din vestiar sunt tot mai tensionate.Jucatorii echipei CFR Cluj au decis sa faca publice problemele existente in Gruia si anunta ca nu si-au primit inca banii pentru participarea in grupele Ligii Campionilor, desi acest lucru trebuia sa se intample in urma cu 12 luni.

„Nu am primit banii pentru Liga Campionilor, speram sa rezolvam problema in vestiar!”, a spus italianul Felice Piccolo. Acesta a contrat public atitudinea conducerii clubului, care critica doar unii jucatori pentru evolutiile slabe.

„La echipa nu gresesc doar aceeasi jucatori mereu. La noi sunt dati 4 jucatori exemplu negativ de fiecare data. Uitati-va cati jucatori noi au sosit, nu exista blazare”, a comentat Piccolo.

In plus, Piccolo a criticat si campania de transferuri condusa de Iuliu Muresan. „Pandurii are jucatori mai buni decat noi. Jucatorii buni nu se masoara dupa salarii, ci dupa ce fac in prezent”, a conchis italianul.

CFR Cluj si Pandurii se vor intalni intr-un meci programat duminica in Liga 1. Pe surse am aflat că tot mai mulţi jucători sunt nemulţumiţi că nu au primit banii din primele obţinute de club din participarea în Liga Canpionilor, precum şi salariile sau primele de joc întregi de luni de zile.

NapocaNews