In memoriam Geo SaizescuReactia unei fetite dupa ce tatal ei isi rade barbaA vrut sa-i fure bicicleta, dar cel care si-a furat-o a fost elUn accident ciudatUrmand trendul initiat de Michael Douglas si Clint Eastwood, si actorul Richard Gere se desparte de nevasta, dupa un mariaj de 11 ani.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, citata de New York Post, in ultima vreme cei doi s-au instrainat. Potrivit acesteia, Gere, in varsta de 64 de ani, si Carey Lowell, de 52, fosta fata Bond in Licence to Kill, in 1989, nu au mai fost vazuti de multa vreme impreuna. Unul dintre factorii care ar fi dus la despartire este stilul de viata diferit al celor doi.

Actorul, care a trecut la buddism, prefera o atmosfera calma, serena, acasa, in timp ce sotia acestuia, care e adepta a buddismului tibetan, adora sa socializeze si sa aiba companie. Daca Gere prefera isi petrece timpul singur in casa din Bedford, New York, sotia acestuia sta mai mult in North Haven, unde alaturi locuiesc Jimmy Buffett si familia acestuia, prieteni buni.

Gere si Lowell au impreuna un fiu de 13 ani, Homer. Lowell mai are o fiica de 23 de ani, Hannah Dunne, din cel de-al doilea mariaj al sau, cu Griffin Dunne. Primul sau sot a fost forograful John Stember.

Cat despre Gere, acesta a mai fost casatorit cu modelul Cindy Crawford, mariaj care a durat din 1991 pana in 1995.