Draga Ionel,

Stau si ma uit la scor. Ripensia-U Cluj: 2:1

Si ma intreb: cum poti sa joci cu rezervele in cupa in conditiile in care castigarea cupei e singura sansa pentru “U” Cluj sa ajunga in cupele europene?

8 etape de campionat, 2 puncte din 24. Eliminarea din Cupa Romaniei de catre o echipa de bucatari, macelari si curieri rapizi. Rezultatele tale in acest tur de campionat. Si ma intreb: oare vrei sa castigi premiul Nobel pentru pace? O sa-mi zici ca ai fost antrenor in sezonul trecut, ca ne-ai salvat de la retrogradare. Incep sa cred ca salvarea de la retrogradare a venit in urma unor circumstante… propice unor noi delapidari de fonduri de la ‘’U”. Tu te-ai nimerit sa stai pe banca in acea perioada. Dar la fel de bine puteau sa puna o maimuta acolo.

Fidelitate? Onoare? Respect? Traditie? Aceste cuvinte nu exista pentru tine. Nici nu poti sa pretinzi asa ceva de la un om care nu e in stare sa lege 2 propozitii coerente intr-o conferinta de presa. Poate am fi trecut si asta cu vederea. Daca i-ai fi tras cate-o batuta lui Limoniu. Dar in schimb tu ai ales sa fii sclavul lui. Si asa antrenorul Ganea a devenit sclavul Ionel. Iar de la Mudura la Marginean e sclavie lunga.

Ionel draga, pleaca si lasa-ne. Du-te acolo la tine acasa, in Fagaras. Ii fi avand si tu tuica de baut, o nevasta de batut… tu stii. Noi stim un singur lucru. Ca ne-am saturat de sclavi ca tine. Si nu te mai vrem.

Si daca tot pleci, ia-l si pe Dedu cu tine. Si invata-l sa bata snitele.

Al tau sincer si scarbit,

Gabi Souca, Sursa: Ucluj.ro