Guvernul Ponta – Antonescu întinde o capcană și vrea să păcălească Parlamentul. Comisia creată în Parlament este o comisie de propagandă PRO Roșia Montană, iar proiectul ilegal trimis în Parlament determină o dezbatere în afara cadrului legal, consideră senatorul clujean Alin Tişe.

“Comisia ar trebui să dezbată și apoi să ia decizii. Membrii comisiei s-au exprimat deja public, iar PNL de asemenea. Deci au decis înainte de a dezbate. Aici e jocul de putere pervers al puterii USL. Guvernul Ponta – Antonescu este responsabil pentru mișcările din stradă. Guvernul, în lipsa avizelor necesare, nu avea cum să aprobe proiectul. Oamenii trebuie să știe că nu Parlamentul în totalitatea lui este responsabil, ci Guvernul care a promovat un astfel de proiect și majoritatea USL. Manifestările ar trebui să fie la guvernul Ponta -Antonescu pentru a retrage proiectul ilegal din Parlament”, declară Alin Tişe.

„PDL susține exploatarea resurselor țării şi crearea de locuri de muncă, însă nu susține proiectul Guvernului “Ponta-Antonescu Gold Corporation”. PNL este la fel de responsabil ca și PSD. Jocul politic pervers facut de cele două partide demonstrează iresponsabilitatea guvernării USL.Interesele uriașe ale USL Ponta și Antonescu rezultă clar din tot acest joc de putere. Guvernul Ponta- Antonescu este acum Guvernul Roșia Montană Gold Corporation!”, adaugă senatorul.