In ziua de astazi pana si interviurile se dau pe Skype, ce sa mai spunem de intalnirile romantice cu tipi draguti abia cunoscuti via FaceBook?! Si daca-ti poti tine in frau emotiile pentru a nu te face de ras in fata unor straini, cu lupa aceea a obiectivului este mai greu de „luptat”.

Ea are „darul” de a scoate in evidenta toti porii deschisi, acel mic cos care „a erupt” de dimineata, iritatiile, ba chiar si micile asperitati ale pielii. Cat despre rezultatele ”melanjului letal” dintre lumina artificiala din incapere si obiectivul camerei nici nu mai vorbim… dezastru.

Pentru a nu te trezi ca arati mai in varsta decit esti de fapt pe monitorul lui, ca ai o culoare cam ciudata a fetei sau ca ai niste cearcane de parca nu ai mai dormit in ultimele zile, pune in aplicare trucurile make-up artistei Pati Dubroff care te vor face sa arati ca o vedeta pe… micul ecran.
Straluceste!

Efectul de pixelare al webcam-ului face ca pielea sa para mata si fara viata. Solutia? Foloseste un fond de ten cu rol de iluminare sau un iluminator pentru a preveni aceasta problema.

Nu folosi nuante puternice

Multe dintre computere accentueaza puternic culorile, iar asta inseamna ca orice pui pe fata si are deja o nuanta puternica (fuchsia, de exemplu) s-ar putea sa se vada la celalalt capat al net-ului foarte rau. Ca sa-ti faci o idee, imagineaza-ti un clovn.

Mergi pe mana naturaletei!

Iluminarea artificiala are un efect nedorit – iti face cearcane. Ca sa nu te confrunti cu asemenea probleme, pune laptopul in apropierea unui geam, lumina naturala „flateaza” pielea.

Sursa: cosmopolitan.ro