Vestea ca un fotbalist roman este gata sa isi ia cetatenia maghiara pentru a putea evolua in nationala Ungariei a provocat discutii intense in tara.

Mijlocasul Eric Bicfalvi sustine si acum ca optiunea lui este perfect justificata atata timp cat el nu intra in planurile primei reprezentative a Romaniei.

„Nu vad de ce sa nu joc pentru nationala Ungariei daca nu sunt in planuri pentru nationala Romaniei. Pana la urma e spre binele viitorului meu. In primul rand imi fac cetatenie maghiara pentru mine, pentru unele drepturi pe care Romania inca nu le are.

Iar cei care ma considera tradator sunt niste oameni care, sa zic mai frumos, nu sunt deschisi la lumea moderna. Orice om vrea mai bine pentru el si familia lui, e normal sa fie asa”, a explicat Bicfalvi in Fanatik.

Reprezentantii Federatiei de la Budapesta au mers in Ucraina pentru a-l urmari la lucru pe jucatorul roman si sunt incantati de posibilitatea ca acesta sa imbrace tricoul Ungariei.

Bicfalvi a inceput demersurile pentru obtinerea cetateniei iar dupa ce va fi ungur in acte va fi eligibil pentru nationala lui Egervari.

25 de ani are Eric Bicfalvi, care evolueaza in Ucraina, la Volyn Lutsk, de mai bine de un an.

Sursa: Ziare.com