Daca v-ati intrebat vreodata cum arata un criminal fara scrupule, fie el doar criminal moral, priviti aici. Marcela Pisla Lungu, presedintele asociatiei Cutu-Cutu, poate sa fie considerata pe buna dreptate vinovata de uciderea unui copil de catre cainii vagabonzi.

De ani de zile aceasta blonda a pus iubirea nesanatoasa a cainilor inaintea sigurantei oamenilor. A protestat la guvern impotriva eutanasierii cainilor fara stapan si in general impotriva oricarei masuri luate de primaria Bucuresti. Datorita ei si a altor ONG-uri, cainii vagabonzi se inmultesc, se organizeaza in haite si ucid copii. In fiecare an 13.000 de bucuresteni sunt muscati de caini si alte cateva zeci de mii se imbolnavesc datorita microbilor si bolilor raspandite in aer de fecalele acestor caini.

Marcela Pisla Lungu afirma pe site-ul Cutu-Cutu ca este necesara o egalitate intre caini, copii si oameni cu dizabilitati, mai ales in privita accesarii de fonduri europene! Halucinant!

http://www.napocanews.ro/2013/05/revoltator-ong-urile-maidanezilor-habar-nu-au-cati-caini-vagabonzi-sunt-in-bucuresti-asociatia-cutu-cutu-vrea-egalitate-intre-caini-si-copii-batrani-persoane-cu-dizabilitati.html

NapocaNews

20130903-235430.jpg

20130903-235511.jpg