În această seară, televiziunile centrale plătite cu bani grei de RMGC au încercat să redea cât mai obiectiv protestele din Capitală.

Realitatea TV s-a plâns că protestatarii s-au pus pe agresat jurnalişti şi pe tăiat cablurile cameramanilor, ba mai mult Andreea Creţulescu a declarat că protestatarii le-au şi incendiat echipamentele – cu bricheta.

În platoul unde moderator era Andreea Creţulescu se afla însă şi preşedintele PRM, Gheorghe Funar, care a menţionat că a luat parte ieri la o manifestare superbă în Cluj-Napoca, cu peste 4000 de participanţi, unde nu a fost bruscat niciun jurnalist.

Schimbăm canalul la Antena 3, unde o avem protagonistă în emisiunea moderată de Mihai Gâdea tocmai pe Sanda Lungu, care croşetează şi face prăjituri, printre altele.

Chiar după ce discursul Sandei Lungu s-a încheiat, postul respectiv a intrat în pauză de publicitate… ghiciţi ce industrie se promova acolo?

Pe youtube a apărut un mixaj între interviul în care Sanda Lungu înjură ca un birjar şi interviul din această seară de la Gâdea din emisiune. Atenţie videoclipul conţine un limbaj licenţios.