Un scandal urias a izbucnit la Cluj dupa ce administratorul judician al Universitatii, Marieta Anastasescu, a decis sa-l concedieze pe antrenorul Ionel Ganea.

Tehnicianul nu a primit deloc bine aceasta veste si a amenintat ca o va contesta la comisiile abilitate, in tot acest timp urmand a se ocupa de pregatirea echipei.

Doamna Marieta sustine ca fostul atacant nu are ce face si, daca nu intelege, poate fi dat afara de pe stadion cu Politia.

„Domnul Ganea nu mai are drept de munca din momentul in care primeste notificarea oficiala. Eu am trimis-o astazi, sper sa o fi primit. Daca nu a primit-o, ii vom trimite executorul judecatoresc, nu este nici un fel de problema. Ne putem judeca, el are dreptul sa conteste decizia de reziliere si sigur ca ne vom judeca.

Dar el nu mai poate sa antreneze, nu mai e angajat din momentul in care se primeste notificarea. El poate merge la antrenament, astazi-maine, dar in ultima instanta vom chema si politia sa-l scoata de pe teren, daca nu vrea sa iasa singur”, a declarat Marieta Anastasescu.

Intr-un final Ganea a acceptat ca nu mai poate face nimic si a acceptat demiterea, urmand a-si cauta dreptatea la tribunal.

Sursa: Ziare.com