Gheorghe Barbu debutează, luni, în calitate de antrenor principal la Universitatea Cluj, în meciul cu FC Botoșani. Meciul este programat de la ora 16.00 şi va fi transmis în direct de Dolcesport.

Întâlnirea reprezintă o confruntare între revelaţia actualei ediţii de campiona, FC Botoşani şi una dintre cele mai vitregite formaţii din prima ligă, U Cluj.

Cel puțin până la sfârșitul turului de campionat Gică Barbu are mână liberă să pregătească echipa, dar mai ales să o redreseze, după un început catastrofal de sezon în care U are doar trei puncte acumulate.

Barbu este recunoascut ca un tehnician care mizează pe jucători de perspectivă și are ca sarcină se serviciu întinerirea echipei.

Pentru a pregăti cât mai bine meciul cu FC Botoșani, Universitatea Cluj a efectuat un mini stagiu de pregătire la Băile Felix, de unde au plecat direct în Moldova, pentru partida din cadrul etapei a X-a.

Noul tehnician al Universității preia echipa într-un moment extrem de delicat, dar este convins că rezultatele de până acum nu reliefează adevărata valoare a lotului. ”Nimeni nu poate nega că am început slab campionatul, dar au fost și câteva meciuri la capătul cărora pot spune că rezultatele au fost mincinoase, am avut ghinion.

Paul Panait