Joi, de la ora 18.00, va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca prezentarea proiectelor de ţară de către Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, la manifestare urmând să fie prezent şi liderul PDL, Vasile Blaga.

Procesul de votare se va desfăşura sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00.

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, va lipsi, joi, atât de la prezentarea celor doi candidaţi, cât şi la votul de sâmbătă, fiind plecat din ţară.

Alegerile pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie s-au desfăşurat deja, sâmbătă, în regiunea nord-est, unde democrat-liberalii au ales ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale să fie Cătălin Predoiu.

În 9 noiembrie vor fi organizate alegeri în regiunea centru, în timp ce în 16 noiembrie în regiunea Vest, iar în 23 noiembrie în regiunea Sud-Vest. Membrii PDL din regiunea Sud-Est vor fi chemaţi la urme în 30 noiembrie, cei din regiunea Sud în 7 decembrie, iar ultimul scrutin va fi în 14 decembrie, când vor vota democrat-liberalii din Bucureşti, Ilfov şi din diaspora.

NapocaNews