Chitaristul trupei Queen, Brian May, a explicat recent de ce actorul Sasha Cohen a fost scos din distributia filmului Freddie Mercury. Vestea ca actorul a parasit proiectul a venit pe nepusa masa, subiectul nascand multe intrebari, la care, pana acum, nimeni nu a raspuns.

Se pare ca decizia a fost luata din cauza personalitatii lui Cohen, care nu poate fi „ingenuncheat” de niciun rol. Indiferent in pielea carui personaj intra, propria personalitate transpare, asa cum s-a intamplat si in ultimele sale trei filme, The Dictator, Les Miserables si Hugo, la care face referire Brian May.

Artistul nu pune la indoiala talentul lui Cohen, insa mentioneaza ca in ciuda entuziasmului acestuia, prezenta sa pe platou – probabil si in filmul ce ar fi rezultat – era una care distragea de la subiect, de la personajul Freddie Mercury, relateaza ContactMusic. „Pur si simplu am simtit ca n-o sa mearga”, a mai spus acesta, „ca cele doua piese nu au cum sa se completeze”.

„Omul care il joaca pe Freddie trebuie sa te faca sa crezi cu adevarat ca este Freddie. Nu credem ca asta s-ar fi putut intampla cu Sasha”, a mai spus muzicianul.

Potrivit lui May, despartirea de Sasha nu a fost una cu scandal, asa cum a ajuns vestea la presa. „Nimic nu este adevarat… Ramanem prieteni cu Sasha si speram ca va mai fi un proiect la care sa lucram impreuna pe viitor”, a mai spus May.

In ciuda faptului ca Sasha nu a fost inlocuit, proiectul este in plina desfasurare, a mai spus May, echipa concentrandu-se in prezent pe alegerea actorului principal. Tobosarul Taylor, membru al trupei Queen, a dezvaluit, saptamana trecuta, ca Ben Whishaw, cunoscut din Skyfall, este una dintre posibilitati.

Sursa: Ziare.com