După ce “liberalul” Crin Antonescu a propus zilele trecute interzicerea simbolurilor şi organizaţiilor cu “caracter legionar”, sub ameninţarea cu închisoarea, au apărut în presa identitară românească o serie de reacţii de bun simţ faţă de această pornire bolşevică, care contravine flagrant libertăţii de exprimare şi de asociere. Mai mult, au început să iasă în faţă şi călugării naţionalişti români, care cer nici mai mult nici mai puţin decât arestarea lor.
“Se ştie din statistici că 80% dintre cei întemniţaţi în închisorile comuniste au fost LEGIONARI, din Mişcarea Legionară făcând parte elita ţării din acea perioadă. Ne dorim cu toţii cinstirea lor cum se cuvine, canonizarea lor şi aflarea adevărului despre sioniştii ce au pus la cale toată teroarea din închisorile de atunci. Sioniştii actuali simt această presiune, că acest moment se apropie şi prin puterea Mântuitorului Hristos se va întâmpla. Conducătorii ţării de după ’89 încoace s-au făcut slugi netrebnice în favoarea duşmanilor ţării şi au curajul să înfrunte o istorie întreagă, care stă la temelia demnităţii noastre naţionale”, susţin doi monahi de la Mănăstirea Petru Vodă, citaţi de bloggerul ortodox Apologeticum.

“E momentul să ieşim în faţă, unul câte unul, să cerem arestarea noastră pentru faptul că ne cinstim sfinţii şi pentru că vrem să spunem adevărul despre Mişcarea Legionară, o mişcare dumnezeiască, de la Duhul Sfânt, care s-a ridicat pentru stârpirea lichelelor ce jefuiau această ţară, o mişcare care trebuie neapărat să revină la putere şi să extrădeze din ţară toţi trădătorii şi detractorii Sfinţilor din închisori! Până nu se va face acest lucru să nu avem linişte şi pace, ca să nu ajungă sufletele noastre acolo unde sunt a celor ce şi-au trădat neamul şi ţara! Pentru memoria şi cinstirea Sfântului Părinte Justin, Români treziţi-vă că vă este furată şi memoria sfinţilor!”, îşi încheie declaraţia publică fratele Gabriel şi monahul Teodot, ambii de la Mănăstirea Petru Vodă, lăcaş ctitorit de duhovnicul Justin Pârvu, el însuşi un naţionalist convins care nu şi-a ascuns simpatiile legionare.

Sursa: FrontPress.ro