Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, Filiala Cluj Napoca, îl are ca invitat special săptămâna aceasta pe biofizicianul Dr. Virgiliu Gheorghe doctor în bioetică al Universităţii Aristotel din Tesalonic (titlul lucrării: „Televiziunea şi mijloacele video-audio ca factori în formarea etosului omului contemporan”), autor al volumelor de ştiinţă „Efectele televiziunii asupra minţii umane” (4 volume), „Pornografia — Maladia secolului XXI”, precum şi coordonator al secţiunii ştiinţifice a revistei „Familia Ortodoxă”.

In acest sens, va invitam sa luati parte la conferinta intitulată ,,Când bărbații nu mai sunt bărbați și femeile, femei…” Aceasta va avea loc VINERI, 01 noiembrie, în sala C5 a Cantinei din Complexul Studențesc Hașdeu
(Str. B.P. Hașdeu, nr.45).

Intalnirea incearca sa contureze o imagine reala si fondata asupra directiei in care se indreapta societatea actuala. Fie ca este vorba de familie sau individ, influenta mass-mediei are un impact general si are obiective bine tintite chiar daca nu si definite, efectul acesteia se resimte global asupra intregii societati.

Domnul profesor dr. Virgiliu Gheorghe este unul dintre putini oameni de stiinta care are curaj sa patrunda in adancul acestor subiecte, si nu ramane doar la nivelul constientizarii, ci propune si solutii sau mai bine zis Unica solutie.

Intrarea este liberă

Bogdan Dinca
ASCOR Cluj Napoca